Cazare in Straja, la pensiunea Anca !

Cazare in Straja la Pensiunea Anca
Pensiunea Anca din Straja

Cazare in Straja, la pensiunea Anca, in sfarsit. Am ales ,,tinta,, Pensiunea Anca, judetul Hunedoara, sa luam informatii… situata in Straja, aproape de partia nr. 3 echipata cu nocturna, la 200 m de telegondola, , pe drumul ce duce la Schitul Straja, o gazda primitoare care va ofera cazare la preturi mai mult decat accesibile.

Intampinati de o iarna blanda, ornata traditional si natural cu un peisaj de sezon, am pasit sa ne cazam in interiorul pensiunii unde caldura ambientala si sufleteasca a personalului a facut ca inca din primele minute, fara sa mai stau pe ganduri, sa fixez destinatia pentru concediul din urmatorul an…Pensiunea Anca.

Inconjurati de curatenie, eleganta, liniste, armonie, am fost condusi in camera pe care am rezervat-o, acolo am intalnit conditii standard, zic standard caci nu vreau sa exagerez cu anumiti termeni pomposi, erau conditiile de care aveam nevoie pentru reancarcarea bateriilor.

Totul in jurul nostru era aranjat cu gust si pricepere, gazda primitoare, fara sa insiste prea mult (foarte atenta, a retinut ca am avut de facut un drum lung pana aici) ne-a prezentat in mare tot ce trebuia sa stim despre Pensiunea Anca, imprejurimi, program, bucatarie, facilitati, etc.

 

Restaurant pensiunea Anca
Restaurant pensiunea Anca Straja

 Pana aici am avut un exemplu de cazare, de aceea nu am ezitat sa-mi sun parintii si socrii, sa-i anunt ca am ajuns cu bine si ca suntem multumiti de tot confortul, dotarile, organizarea si tratamentul amiabil al personalului, care puse toate la ,,pachet,, nu poti rezista sa nu te reintorci cu placere de fiecare data cand ai ocazia.

Cazare in Straja la Pensiunea Anca, un prilej sa umblam hoinari prin imprejurimile statiunii Straja, imprejurimi care dau valoare bogatiilor tarii prin mozaicul naturii, dau calitatea unui concediu mult dorit si mult visat caruia ii suntem martori, am numai cuvinte de laude.

Orice dialog cu cei cazati aici este politicos, elegant, armonios, semn ca toti suntem intr-un mediu familiar, o atmosfera de vacanta unde predomina armonia.

Scriu acum din Pensiunea Anca, una dintre numeroasele pensiuni din Straja, unde suntem cazati la Straja, pentru ca sunt in febra evenimentului, puteam sa o fac si de acasa, amintirile oricum raman vii dar poate imi scapau ceva amanunte si ramaneam cu parere de rau ca nu le-am asternut aici.

Sincer, recomand!